29 de maig 2010

Sí, ja ho sabem

Sí, que teniu raó, que darrerament el bloc està molt poc actiu. Haurem de posar-hi remei aviat, però ja se sap, que si la feina, que si la mandra, que si ara podria explicar això però vés a saber què dic i com ho dic. Amb això de les entrades al bloc em passa una mica com amb els jocs de taula: moltes idees per fer jocs nous, però cap que arribi a materialitzar-se en una cosa amb cara i ulls. El cert és que no sé d'on treu el temps la gent que té blocs i els actualitza cada dia (a vegades fins i tot unes quantes vegades al dia).

Mmmm... darrerament he jugat força solitaris i he pensat força en què és el que fa que un solitari m'agradi o no. Això podria ser un bon motiu per a una entrada, no? (ho veieu? una idea atractiva, que ja veurem si s'arriba a convertir en un text ben parit).

Mentre espereu, però, us deixo amb les meves manies musicals. Aquesta vegada li toca a en Baldassare Galuppi, compositor venecià actualment massa poc conegut, però que va tenir molt èxit a Barcelona en les primeres temporades regulars d'òpera de la ciutat, al Teatre de la Santa Creu (l'actual Teatre Principal), cap als anys 70 i 80 del segle XVIII.




El millor del vídeo, però, és que té el valor afegit de sentir la Roberta Invernizzi i la Sara Mingardo, així, pim pam, una darrera l'altra. Què més es pot demanar?

Apa, el proper dia ja parlarem de jocs, segur!

5 comentaris:

Amando Suriñach ha dit...

Són èpoques i si un no té res a dir val més callar. Personalment no m'agraden els blocs "spawn", així que no em preocuparia massa.
Escriu quan tinguis temps i ganes!!.

Ruminahui ha dit...

Gràcies Amando! De vegades em sap greu no actualitzar més sovint el bloc, però com tu dius, si no tens res a dir, o no saps com dir-ho, millor esperar a un moment en què estiguis ben inspirat.

Zavodovski ha dit...

Non omnes possumus omnia

Ruminahui ha dit...

Però que no era el Bo, el llatinista? Veig que has canviat la imatge... Un segell amb els barquets del Bellingshausen aquest, potser?

Zavodovski ha dit...

Ja ho veus, dos dies a Tarraco Viva, i tot s'enganxa...

I sí, es tracta d'un segell de l'URSS en què apareix la corbeta Boptok, per celebrar el 145è aniversari de la descoberta russa de l'Antàrtida :-)