30 d’abril 2008

Herr Doktor fa pinya

Un apunt ràpid ja que acaba de saltar la sorpresa: s'ha anunciat que Devir publicarà el proper juny un joc de castellers, l'autor del qual és ni més ni menys Reiner Knizia.

El joc l'editarà Devir, les il·lustracions han anat a càrrec d'en Bié i la producció a càrrec de l'Antonio Catalán. Encara no en sabem gaire més, però tractant-se d'un joc de Herr Doktor, suposem que es tractarà d'una construcció de castells amb unes regles de l'estil que ens té acostumats en Knizia. Aviat es disposarà de les regles i llavors ja us podrem donar més detalls. Hi haurà folres i manilles? Hi haurà dosos i tresos? Hi haura aixecadors i enxanetes? Es podran fer castells amb l'agulla al mig? S'enfadaran els Castellers de Vilafranca pel color de la camisa dels castellers de la portada? També tenim curiositat per saber com han arribat a unir-se Knizia i el món casteller i esperem que en els propers dies la gent de Devir ens faci cinc cèntims del procés que ha culminat amb aquest nou joc.

Felicitats a tots els implicats!

6 comentaris:

Zavodovski ha dit...

Evidentment, aquest color roig és horrible!! Potser serà un joc estupend, però ja no me'l compro...

Cavaller Turmeric ha dit...

Lògicament el millor color que es podia haver triat era el groc terrós bordegàs!

Cavaller Turmeric

Ruminahui ha dit...

Fanàtics, home, que sou uns fanàtics. Ja veig que us barallareu pel color amb què jugueu... malauradament aquests colors pastel dels de Vilafranca i els de Vilanova no apareixeran :-D (o sí... mireu el Through the Desert i els seus colors pastel not color-blind safe!)

Bo l' impertinent ha dit...

Evidentment el millor color és el verd, verd de vinyes, verd d´esperança,verd dels bitllets de cent euros i verd dels castellers de Vilafranca. La millor colla dels darrers anys. Potser és per això que al bloc de Vexillum només hi surten els verds.
Esperem que el joc estigui prou bé per fer mari.... els dijous.

Zavodovski ha dit...

Ja m'imagino el senyor Knizia (o algun dels seus nans-esclaus dissenyadors de jocs) intentant extrapolar el concepte d'enxaneta a les fórmules matemàtiques en què es basa el mecanisme del joc i el sistema de puntuació (si fas llenya et resta punts?).

VI-LA-FRAN-CA!!
:-)

Ruminahui ha dit...

Serà puntuació kniziana? només puntua el pitjor castell que facis. No estaria malament fer un concurs de castells amb aquesta norma, no?