10 de març 2010

Merci beaucoup!

Aux armes, citoyens, formez vos bataillons.
Marchons, marchons... :-)

3 comentaris:

Ruminahui ha dit...

Com ets... quan fa que no escrius cap article lúdic al bloc? :-) Que pesats que sou amb el futbol... Ara, essent Lió la meva ciutat adoptiva durant 2 anys, me n'alegro per partida doble!

Tot i així, no vull aixafar l'alegria, però potser cal recordar que la marsellesa representa un Estat encara més jacobí i centralista que l'espanyol, no? I per molt que en el seu origen representés el que representava, actualment no deixa de ser una mostra del nacionalisme francès, avec le drapeau national, bien sûr...

Uf, millor em deixo de divagacions i vaig a veure el gol del Lió i la cara del CR7

Zavodovski ha dit...

Va, va, que no hi ha per tant!
Deixat d'històries i gaudeix de l'espectacle a 600 km de distància. Jo penso riure tota la setmana i, com que no conec l'himne de l'OL, cantaré la marsellesa... faltaria més!

I és CR9, pobrissonet meu :-(

Jordi Cairol ha dit...

Sí, el que vulguis, però la Marsellesa és un dels himnes amb més solera que hi ha. I en tot cas millor recordar els orígens que allò que representa actualment.
Fa posar la pell de gallina; només cal recordar la seqüència d'en Viktor Laszlo a Casablanca.
Per cert la pròxima setmana jo mateix la cantaré, envoltat d'altres 79999 cantants a París, minuts abans que França (=Barça) guanyi Anglaterra (=Madrid) al Torneig de les VI Nacions d'enguany i s'endugui el Grand Chelem.