09 de febrer 2008

2n concurs de creació de jocs Ciutat de Granollers: tornem-hi!

Novament l'Oriol Comas és el protagonista d'aquest bloc (això ja s'està convertint en una rutina...); ara com a organitzador de la fira jugarXjugar que se celebra dins dels actes de la fira de l'Ascenció de Granollers. Enguany serà al parc firal de Granollers de l'1 al 4 de maig.

Amb la fira, l'any passat també es va posar en funcionament el concurs de creació de jocs Ciutat de Granollers, amb la voluntat que sigui més aviat que tard el concurs de referència a Espanya. No se'n va fer publicitat i així i tot va haver-hi trenta-dos jocs participants, dels quals una desena d'alta qualitat. El guanyador va ser el joc El mercado de Tlatelolco de Víctor Melo. En paraules del mateix Oriol: «No tinc cap dubte que si l'autor hagués estat alemany o el concurs s'hagués dut a terme a, per exemple, França, el joc ja tindria editor».


Fa uns dies es va convocar la segona edició del concurs. En podeu llegir les bases al bloc de la fira jugarXjugar: firajugarxjugar.blogspot.com. O sigui que ja ho sabeu: si us veieu en cor de crear un joc, o bé teniu a mitges aquell joc que mai no heu arribat a acabar, ara és el moment! presenteu-lo al concurs! Com més serem, més riurem!