09 de maig 2007

Més playtesting i compte enrera

Us volem anunciar que hem trobat la manera d'imprimir 1500 unitats del PatimPatamPatum amb gran qualitat i uns costos més reduïts. Això ens ha permès plantejar-nos seriosament la possibilitat de publicar el joc enguany, si tot va bé abans de nadal. I el que és més important, totes les precomandes gaudiran d'un preu de venda molt més ajustat: 23,90 EUR.
O sigui que, si ja heu fet la vostra reserva, felicitats! I si no és així, endavant, què estàs esperant?

Mentrestant, continuen les sessions de playtesting. Aquí teniu en Marc i la Laia decidint com havien de repartir llenya a les places. Podeu comprovar com la Laia, feliç, ja veia clar que anava a guanyar la partida... després va haver de sotmetre's a un control antidopatge, perquè tots sospitàvem que dins d'aquella ampolla hi havia substàncies farmacològiques antireglamentàries. En canvi, en Marc es conformava a esborrar tot allò que no li feia gràcia amb el tippex... i així li va anar, ja que va quedar l'últim ;-)



Hem acabat de definir la quantitat i el valor de les cartes, a més de les accions de certs personatges, com l'àliga i els borratxos. La partida va ser molt divertida, amb moltes esbatussades sobretot a la plaça de Sant Joan... i és que 11 punts de victòria són molts!




Esperem poder jugar-hi més sovint i tancar-ho tot ben aviat. Ja queda ben poc per al moment decisiu... l'hora PPP. I com a regal, una imatge de la nova versió del tauler de joc. No és la definitiva, però ja s'hi acosta bastant.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

adiu, pensa a fargar un meteis jòc en lenga occitana ...

Zavodovski ha dit...

Per què no, Jacme? Si aconseguim publicar uns quants jocs en català, després vindran en occità... comptem amb el teu ajut per traduir els textos ;-)