27 de març 2007

I un nou joc de l'Oriol...

N'hi ha que no acaben mai de publicar un joc (parlem de nosaltres, potser?) i en canvi n'hi ha d'altres que contínuament ens ofereixen bons jocs. Un d'aquests és, evidentment, l'Oriol Comas, que d'aquí a dos dies presenta el seu nou joc, Pròxima Obertura.


Es tracta d'un joc que ja vam tenir oportunitat de provar fa uns quants mesos, quan encara estava en fase de playtesting (llàstima no haver-ne fet cap foto, llavors!). Bàsicament el tauler representa un carrer amb locals comercials, i els jugadors han d'intentar obrir botigues de diversos tipus i oferir-hi a cada una d'elles la major varietat de productes possible... però evidentment l'ajuntament vol diversificar l'oferta i no permet grans monopolis ni que un mateix propietari obri una nova botiga al costat d'una altra de seva. El tema del joc no és sorprenent, tenint en compte que forma part dels actes de l'Any del Comerç.


I si voleu assistir a la presentació del joc, només cal que el proper divendres dia 30 a les 12 del matí passeu per la sala "La Cuina" de l'Espai Francesca Bonnemaison, allà a Sant Pere més Baix, tocant a la Via Laietana.

2 comentaris:

Gerald Guerlais ha dit...

Hi Gamer !

Thank you very much for your nice mail on my blog. It's always good to be suported. It was great to work on "Butterfly" . And I hope I will work for this games industry in the future. I will visit your blog anyway.
Take care

Zavodovski ha dit...

Hallo Gérald!

I've been browsing your blog and I must say I love all that stuff... particularly your lovely monsters and animal paintings!

Hope we can work together someday in a collaborative project... why not?

I wish you all the best in your new gaming adventure!

Regards,
Marià