12 de juliol 2010

Ressenya publicada!

Acaba de sortir del forn el número 4 de la magnífica revista Battles Magazine. I aquest número, precisament, ens fa una il·lusió especial perquè hi apareix la ressenya que vaig escriure sobre el joc Roads to Stalingrad.

Fa ja molts mesos que l'editor, l'Olivier Revenu, em va demanar si li podia fer una ressenya del joc. Amb una mica de por li vaig dir que sí; amb una mica de por perquè tampoc no sóc cap expert en wargames i no tinc prou coneixement dels wargames existents, especialment dels de fa més anys, com per valorar amb rigor un joc actual (la meva afició als wargames és molt recent!). Però malgrat tot, crec que la ressenya ha quedat prou bé... vaja, no sé, vosaltres direu!

L'Olivier Revenu ha fet un treball de maquetació espectacular i la cosa ha quedat ben maca (no em direu que la portada no és espectacular). Com sempre, la revista arriba ben farcida d'articles i ressenyes de jocs, diversos articles d'opinió molt interessants (els d'en Charles Vasey sempre valen la pena!) i, evidentment, amb un joc. Aquesta vegada es tracta de Race for Berlin, d'en François-Xavier Euzet, un joc que promet ser força interessant, en què els jugadors duen alhora les tropes alemanyes i les soviètiques... intrigant, oi?

I us deixo amb un parell de fotos de la criatura:


I, esclar, moltes gràcies als que em vau ajudar en la ressenya:

1 comentari:

Zavodovski ha dit...

De res, de res... tot el mèrit és teu :-)