16 de juny 2009

Kenta, el nou projecte d'en Perepau Llistosella

En Perepau Llistosella, autor del magnífic Theseus premiat al concurs de Boulogne-Billancourt de 2008, s'ha decidit a tirar endavant un projecte d'autoedició. Per raons òbvies, no podem deixar de mirar amb simpatia i carinyo una iniciativa d'autoedició, amb tots els maldecaps que sabem que comporta això.


Aquest projecte d'en Perepau és el joc Kenta. Per a finançar-ne l'autoedició en Perepau ha establert un període de precomanda, que s'inicià el 10 de juny i acabarà el 31 de juliol. Si s'arriba com a mínim a les 50 precomandes, el joc s'editarà. O sigui que ja ho sabeu: féu una ullada a les regles i si el joc us encurioseix (difícil que no sigui així, tractant-se d'un joc d'en Perepau), demaneu-ne un! Us costarà poc més de 19 euros.

A més a més, les primeres 48 precomandes tenen el premi de veure el comprador i la seva ciutat representats a les cartes del joc. Però si encara no l'heu demanat, ja heu fet tard, aquestes 48 cartes ja estan totes ocupades (val a dir que he tingut la sort que la meva fos la darrera, la núm. 48)!