02 d’octubre 2012

Concurs: sorteig de L'Illa Prohibida


[Atenció! Concurs finalitzat]
Voleu guanyar un exemplar de L'Illa Prohibida en català?
Doncs atenció, perquè comença el concurs!

Fa uns dies ja vam comentar que aquest estiu s'ha publicat l'edició en català del magnífic joc col·laboratiu L'Illa Prohibida. Pels que no el conegueu, és un joc en què els jugadors representen un grup d'exploradors que han de trobar uns tresors amagats en una illa... però al tanto! perquè l'illa es va enfonsant mica en mica. Si els jugadors aconsegueixen trobar els tresors i sortir de l'illa amb vida, hauran guanyat la partida, però si algun jugador mor o si l'illa s'enfonsa totalment abans de sortir-ne, hauran perdut. Ja veieu que aquí, o guanyem tots junts o perdem tots junts, perquè és un joc col·laboratiu; cadascú té una habilitat especial i els jugadors s'han de posar d'acord per aprofitar al màxim les habilitats i la informació en possessió de cadascú.Com que ens ho vam passar molt bé traduint aquest joc, hem decidit organitzar un petit concurs per sortejar dos exemplars (sí, dos) de l'edició en català de L'Illa Prohibida, oferts molt gentilment per Devir.

Com és el concurs?

El concurs està format per sis preguntes (unes fàcils, altres més rebuscades) que podreu respondre per tenir més opcions de guanyar, però si no en sabeu cap, no us hi amoïneu. Simplement per participar ja teniu una entrada en el sorteig, i per cada pregunta que respongueu correctament el vostre nom entrarà una vegada més en el concurs. És a dir, si no responeu cap pregunta correctament, el vostre nom entrarà 1 vegada en el sorteig; si responeu 4 preguntes correctament, el vostre nom entrarà 5 vegades en el sorteig; si les responeu totes correctament, el vostre nom entrarà 7 vegades en el sorteig.

El concurs és obert fins al dimarts 16 d'octubre a les 11.59 del matí. Una vegada tancat el concurs, farem el sorteig i enviarem un correu electrònic als dos guanyadors per indicar com poden rebre el joc. Hi haurà dos guanyadors; si casualment el sorteig dóna els dos premis al mateix concursant, es repetirà el sorteig del segon exemplar.

Prou xerrameca, on he d'anar per concursar?

Calma, calma...


Respongueu les preguntes i féu clic al botó "Envia", a baix de tot.

Molta sort a tothom!

3 comentaris:

Zavodovski ha dit...

Animeu-vos a participar i bona sort a tothom!

El joc s'ho val...

Teri ha dit...

Ja hi he participat.
El vaig comprar aquest estiu però encara no hi he jugat.

Oriol Comas i Coma ha dit...

Ens agrada jugar, no hi podem fer res...