09 de setembre 2012

La gran festa del joc

Després de gairebé un any, la final del concurs de creació de jocs Europa Ludi, organitzat per l'Ajuntament de Granollers i el Centre National du Jeu, és a punt d'arribar. Els propers dies 21, 22 i 23 de setembre, el jurat es reunirà a Granollers per decidir els quatre guanyadors del concurs.

Per celebrar tot plegat, a més, s'ha organitzat una gran festa del joc per al dissabte 22 i el diumenge 23, a la nau "Dents de Serra" de la Fàbrica Roca Umbert de Granollers, un espai dedicat a la creació artística.


Què hi trobareu en aquesta gran festa? Doncs moltes coses...
  • Per començar, mentre el jurat estigui reunit, els autors dels jocs finalistes, vinguts de sis països, mostraran les seves creacions al públic, a la premsa i als editors.
  • Dissabte 22, a les 5 de la tarda, hi haurà un taller de creació de jocs, dedicat especialment al públic més jove.
  • Diumenge 23, a les 12 del migdia, hi haurà una taula rodona amb el titol "Autors i editors, un llarg camí a recórrer plegats", amb la participació d'autors i editors.
  • Finalment, diumenge 23, a les 5 de la tarda, s'anunciaran els guanyadors del concurs Europa Ludi i es lliuraran els premis als guanyadors, amb la presència de l'alcalde de Granollers.
  • I durant tot el dia, sempre podreu provar jocs, gràcies a la ludoteca d'Ayudar Jugando, i assistir a demostracions de jocs.
Què més podem dir? No hi podeu faltar!