17 de gener 2011

Nuts! Publishing

Ja tenim aquí la darrera novetat en el món de l'edició de jocs. Ens ve de França de la mà de Nicolas Rident (Liberty Roads), Thomas Pouchin (Marne 1918) i Olivier Revenu (editor de l'excel·lent revista Battles Magazine). Es diu Nuts! Publishing i la idea és donar sortida a jocs que, per les seves característiques no poden ser publicats a la revista. De moment encara no ha començat a funcionar, però s'espera que ho farà aviat. I les quatre propostes inicials són prou engrescadores, per lo pintoresques que són i, de ben segur, passaran a engreixar la col·lecció de jocs peculiars, per anomenar-los d'alguna manera.

Ens trobem amb Hoka Hey!, un joc de batalles entre ianquis i indis, entre elles Little Big Horn. Un joc solitari sobre la segona batalla de Fallujah, Phantom Fury. També hi ha cabuda per a Somme 1918, una prometedora seqüela de Marne 1918. I he deixat pel final el joc que, sens dubte, em fa més gràcia i espero ja ansiosament: The Picrocholine Wars, ni més ni menys que un joc sobre les guerres de... Picrochole per unes empanades de blat dins de la literatura fantàstica del segle XVI de François Rabelais. A més el disseny de les fitxes sembla força divertit. Brutal!

Ànims, doncs, a la nova editorial lúdica Nuts! Publishing que ens ve de França. Una altra alenada d'aire fresc per a la nostra afició.

3 comentaris:

Ruminahui ha dit...

Ha, te m'has avançat! :-) No cal dir que el Somme 1918 caurà tan bon punt surti, i igual que tu, no podré resistir-me a l'encant pantagruèlic de les guerres d'en Picrochole.

aristocrataiobrer ha dit...

Doncs no em sona gens aquest Picrochole.

Ruminahui ha dit...

Resum breu d'en Picrochole: http://fr.wikipedia.org/wiki/Picrochole