02 d’abril 2009

Una nova revista de wargames

Sembla que a final d'abril sortirà publicat el primer número d'una nova revista sobre wargames que, a priori, fa molt bona pinta: Battles Magazine.

Es tracta d'una revista publicada a França, en anglès, amb més de 100 pàgines, impresa en color i que inclou un joc amb fitxes troquelades. L'estil gràfic recorda bastant l'Against the Odds, però més centrada en jocs. L'Against the Odds és especialment una revista d'història militar amb joc incorporat i amb alguns articles concrets dedicats a simulació històrica i a creació de jocs. En canvi, sembla que la nova Battles Magazine està formada majoritàriament per articles sobre jocs, ressenyes, variants, escenaris alternatius, creació de jocs, etc. i amb menys articles sobre temes estrictament d'història militar.

La seva web (www.battlesmagazine.com) és molt completa i permet fullejar la revista i descarregar les instruccions dels jocs inclosos. Sembla que el preu de sortida serà de 26 €, però el primer número es pot aconseguir a 20 € si s'encarrega abans del 20 d'abril. Encara no sabem res de quin serà el preu d'una subscripció anual.

I pel que fa al joc inclòs al primer número, es tracta de Striking the anvil, una simulació del desembarcament aliat al sud de França durant la Segona Guerra Mundial (l'operació Dragoon).

Ja ho sabeu, si no en teníeu prou amb l'Against the Odds i l'Strategy & Tactics, ara quedareu ben servits!