30 de setembre 2010

Redibuixant la memòria històrica

Sembla que darrerament l'aviació republicana, la Gloriosa, està de moda. Si fa poc temps us parlàvem de la publicació del llibre Guerra aèria a la batalla de l'Ebre, de l'editorial Duxelm, ara us anunciem que el proper 6 d'octubre a les 21:45, el programa Quèquicom del Canal 33 estarà dedicat a la investigació arqueològica del «Vesper de la Gloriosa», els camps d'aviació dels Monjos, Santa Oliva, Pacs i Sabanell. Evidentment, essent Quèquicom un programa dedicat a la ciència i la tecnologia, ens explicaran alguns dels mètodes científics i aplicacions tecnològiques que s'usen actualment en arqueologia.

Si voleu veure el programa no cal que espereu a dimecres, ja està disponible a la web del programa i us l'enllacem aquí:

1 comentari:

Ruminahui ha dit...

Prou bé, el programa, oi? Millor que el Sota Terra... M'ha agradat molt el testimoni dels dos mecànics (podria estar-hi ben bé el teu avi, oi Marià?) i que comenci el programa advertint del perill dels furtius.

Però el paio del simulador exactament qui és? I el simulador és un simulador normalet per jugar (tipus IL2 Sturmovik)? o és una cosa més seriosa?