03 de desembre 2010

Verbívors lúdics

L'Oriol Comas i el Màrius Serra s'han aliat per oferir-nos un invent que promet ser magnífic: Verbàlia, el joc. Que de què va? Home, coneixent els dos autors, ja us ho podeu imaginar, oi? Un joc de llengua. Bé, de fet no un joc sinó un bon munt de jocs! Ara ja podreu explorar el continent de Verbàlia jugant-hi...



Però deixem que ens ho expliqui el mateix Oriol Comas:
Aquesta aventura va començar fa molt de temps, com a mínim deu anys, quan en  Màrius Serra va publicar el llibre Verbàlia, un complet estudi sobre els jocs lingüístics al llarg de la història de la literatura. Aquest llibre ha esdevingut un referent en llengua catalana i en llengua castellana. Ara en Màrius ja ha enllestit Verbàlia 2.0, un edició molt augmentada i millorada del clàssic de fa deu anys, que ja és a les llibreries i que us recomano fervorosament.

En Màrius tenia ganes que Verbàlia fos també un joc. Dit i fet, hi hem estat treballant durant més d'un any i ara ja és una realitat. Verbàlia, el joc es compon de materials i regles per jugar més de 50 jocs amb la llengua. Estarà a les millors botigues de jocs a partir del 10 de desembre. Ja tens regal de Reis ;-)

L'ha editat Devir amb el carinyo habitual. Les il·lustracions, precioses, són de l'Elena Feliu i el disseny gràfic és obra d'en Jordi Roca. Gràcies, doncs, de tot cor.

Si en voleu provar un tast, farem una presentació solidària el diumenge 5 de desembre a les 11 del matí a les jornades Ayudar Jugando, a les que aprofito per convidar-vos-hi, pel somriure d'un nen. Les jornades se celebren el dissabte 4 i el diumenge 5 al Casinet d'Hostafrancs, al carrer Rector Triadó, 53, de Barcelona.

Bueno, l'aventura la va començar el Màrius Serra fa més de deu anys, però seràs tu qui la continuarà.